Mokslo metų pabaigos konferencija 185'23

  • Paskelbė : Lina Bartkevičienė
  • Paskelbta: 2023-06-16
  • Kategorija: Renginiai
     Šiuos mokslo metus 5 -7 klasių mokiniai baigė susirinkę į konferenciją "185'23". Čia ir pirmasis klausimas mokiniams - ką reiškia konferencijos pavadinimas? Atspėti pavyko, bet ne iš karto. Taip, tiek dienų trunka mokslo metai. O kai jie jau į pabaigą - sumuojame, aptariame, kokie jie buvo. 
   Po džiaugsmingai padainuotos Progimnazijos dainos, kiekvieno srauto konferenciją atidarė geriausi metų pranešimai: 5 kasių "5-8 klasių mitybos įpročiai Progimnazijoje", 6 klasių "Maži darbai žalesniam pasauliui", 7 klasių "Veikli mokinių savivalda - stipri mokykla". Po to kiekviena klasė pristatė savo metų ataskaitą - pranešimą apie klasės įvykius, nuotykius, pasiekimus per mokslo metus. Visos klasės paruošė vaizdingus pristatymus, filmukus. Už šias ataskaitas gavo atlygį - sertifikatą, patvirtinantį, jog klasė, vadovaujama klasės vadovo, sėkmingai baigė mokslo metus ir pasiekė pažangumo rodiklius.
     Pavaduotojos ugdymui apibendrino mokslo metus padėkų gausa: už akyvią socialinę - pilietinę veiklą, knygų skaitymą, sporto rezultaus, gerus ir pačius geriausius mokslo rezultatus, laimėjimus rajono ir šalies konkursuose ir olimpiadose. Mokymosi reitinguose aukščiausias vietas užėmusiems mokiniams (pirmiems 5 iš kiekvieno srauto) įteikti ir materialiniai paskatinimai - 20 Eur vertės kuponai, kuriuos dovanojo uniformas Progimnazijos mokiniams gaminanti firma 8ToGo.
     Aptarę mokslo metus, išsidalinę padėkas, mokytojo Česlovo užvesti su daina iškeliaujame į vasarą. 
                                                        Direktoriaus pavaduotoja Lina Bartkevičienė

Nuotraukos:
Lina Bartkevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos