Ketvirtokai pasirengę naujiems toliams

  • Paskelbta: 2023-06-07
  • Kategorija: Renginiai
     Vasara vis dar nedrąsiai mus kviečia džiaugtis šiltesniais saulės spinduliais ir malonesniais orais. Vis dar nedrąsiai pasileidžiam plaukus ir jau jau keliame kojas į rasotas pievas… Keičiasi metų laikai - auga vaikai… Ketvirtokai: smalsūs, sumanūs, kūrybingi, ryžtingi, kartais jautrūs, nerimastingi ir kiek nedrąsūs, bet jau pasirengę naujiems toliams. Pradinio ugdymo pakopa baigta.
     Tam, kad to jaudulio ir nerimastingumo būtų kiek mažiau, mažuosius abiturientus susipažinti su mokykla kvietė  psichologė Aida Rakauskienė ir socialinė pedagogė Audronė Bilydienė. Ačiū joms už rūpestį ir jautrumą būsimiems penktokams.
     Birželio 2 d. progimnazijos aktų salė vėl suklegėjo vaikišku šurmuliu. Čia susirinko  visi 112 ketvirtokų. Šią dieną juos pakvietė mokyklos šeimininkai aštuntokai ir juos kuruojanti mokytoja Lina Kasparavičienė. Šventinė pamoka - lyg atsisveikinimas su vaikyste, lyg pasirengimas naujiems keliams ir toliams, lyg mokyklos nematomo rakto, kurį kiekvienas mokinukas saugo savo širdelėje, perdavimas. Užduotys, labirintai, būsimų penktokų prisistatymai ir balionų jūra… Šventinį šurmulį pakeitė garsūs aplodismentai. 
    Pavaduotoja Aušra Kudrevičienė įteikė padėkos raštus puikiai besimokantiems ketvirtokams. Net 25 mokiniai baigė ketvirtą klasę aukštesniuoju lygiu. Tikimės, kad ir penktoje klasėje mūsų pirmūnai   džiugins ir mokytojus, ir tėvelius, ir vieni kitus. Didžiuojamės jais.
      Didžiuojamės kiekvienu savo mokiniu, didžiuojamės jų pasiekimais, jų individualia ūgtimi. Linkime visokeriopos sėkmės savo mokiniams ir paleidžiame juos į naujus tolius. Atsisveikina mokytojos Asta Paulauskienė, Vilija Možeikienė, Jolita Aleknavičiūtė, Daiva Derškutė ir Jūratė Šeškevičienė. Direktorius Rojus Šadurskas nuoširdžiai moja ranka ir linki smagių vasaros atostogų. Pasitikime vasarą saugiai ir džiugiai. Išbėkim visi į rasotas pievas basi.

Autorius:
Asta Paulauskienė

Nuotraukos:
Asta Paulauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos