Mokinys mokiniui - mokytojas

  • Paskelbta: 2023-01-18
  • Kategorija: Renginiai
     Sausio 13-ąją – Laisvės gynėjų dieną Progimnazijoje buvo vykdoma projektinė veikla „Mokinys – mokiniui“, kurios metu mokiniai galėjo perteikti savo patirtį ar jos pasisemti iš kitų mokinių.
     Po tradicinio Laisvės gynėjų dienos paminėjimo prie laužų, už lango kaip reikiant įsismarkaujant lietui, pradinių klasių Gedimino korpuso mokiniai sulaukė svečių - Emos, Gretos, Gyčio ir Emilio iš 8c klasės. Šie mokiniai atsakingai ruošėsi visą savaitę: skaitė, rinko svarbią informaciją apie tos dienos įvykius, sukūrė puikų pristatymą, paruošė viktorinos klausimus, kūrybinę užduotį bei pasirūpino saldžiais prizais. Taigi trumpam tapo mokytojais: pristatė save, pavedė mokiniams atlikti užduotis, skirtas Sausio 13-ajai, giedojo Lietuvos himną, piešiniuose perteikė tai, ką vaikams simbolizuoja ši svarbi data. Be abejo, visa ši veikla neapsiėjo be šilto bendravimo bei bendradarbiavimo, draugiškų patarimų, prisiminimų, palinkėjimų.
     Kupini įspūdžių ir naujų patirčių, sulaukę pradinių klasių mokytojų pagyrimų ir palaikymo, aštuntokai sugrįžo į savo klasę.
    Pasak Johano Volfgano Gėtės, mokytojas, sugebantis įkvėpti mokinius nors vienam geram poelgiui, nors vienam puikiam eilėraščiui, padaro daugiau nei tas, kuris mūsų atmintį užpildo daugybe pagal pavadinimą ir formą suklasifikuotų dalykų
 
                            8c klasės vadovė Lina Kasperavičienė  ir 8c klasės komanda

Autorius:
Lina Kasperavičienė

Nuotraukos:
Lina Kasperavičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos