Aštuoneri metai - daug ar mažai?

  • Paskelbė : Lina Bartkevičienė
  • Paskelbta: 2023-06-26
  • Kategorija: Renginiai
     Mokslo metus visuomet baigiame išlydėdami dar vieną mokinių kartą - atsisveikiname su aštuntokais. Baigiamojo renginio metu skambėjo sveikinimo ir atsisveikinimo žodžiai, padėkos mokytojams, mokiniams, jų tėvams.
   Per aštuonerius metus būta visko - pasiekimų ir laimėjimų, nusivylimų ir abejonių. Daugelis aštuntokų buvo aktyvūs Progimnazijos bendruomenės nariai: renginių organizatoriai, pranešėjai, sportininkai, gamtosauginės mokyklos nariai, menininkai ir rašytojai, konkursų bei olimpiadų dalyviai ir nugalėtojai. Mokytojai juos skatino, jais didžiavosi, buvo kartu, kai sekėsi ir kai ištikdavo nesėkmės. Savo gyvenimą Progimnazijoje aštuntokai apibendrino filmuku, kuriame skambant nostalgiškai, išsiskyrimo ir padėkos muzikai matomi tik linksmi mokinių veidai, tik pačios įsimintiniausios akimirkos. Aštuntokus paskutinius ketverius metus lydėjusioms klasių vadovėms: Violetai Prokarenkienei, Linai Lelešienei, Linai Kasperavičienei, Irenai Bagdzevičienei ir Jūratei Joneliūnei įteiktos Progimnazijos direktoriaus padėkos už nuoširdų ir atsakingą darbą.
     Mokiniams aštuoneri metai Progimnazijoje - pusė gyvenimo, mokytojams - dar vienas jų darbo rezultatas, tėvams - naujo etapo pradžia. Linkime sėkmės keliaujant toliau :)
                                                   Pavaduotoja Lina Bartkevičienė

Nuotraukos:
Jovita Baubonienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos