„Žiogelis“ – pirmąkart atnaujintame stadione

  • Paskelbta: 2022-05-27
  • Kategorija: Renginiai
    Po priverstinės praėjusių metų pertraukos dėl Covid-19 pandemijos, įvyko tradicinis pirmų ir antrų klasių futbolo turnyras „Žiogelis“. Nuo 2006 metų organizuojamas renginys šiemet sulaukė 11 klasių – komandų. Prie dešimties V.Giržado progimnazijos ekipų prisijungė ir Žiežmarių „Vaikystės dvaras“.
Iš pradžių varžybos rato sistema vyko pogrupiuose. Tartum susitarusios, tiek tarp pirmokų, tiek ir tarp antrokų laimėjo C klasės. Ir ne šiaip užėmė pirmąsias vietas savo pogrupiuose, bet ir laimėjo visas žaistas rungtynes. Tuomet keturios stipriausios klasės – komandos susitiko pusfinaliuose. Kaip ir tikėtasi, abejuose pergales šventė antrokai: 1C 1:3 2E, 2C 2:1 1D.
     Rungtynėse dėl trečios vietos 1C klasė 3:0 įveikė 1D klasę (mokytoja Rūta Dumbliauskienė). „Bronzinės“ komandos mokytoja Regina Balčiūnienė džiaugėsi puikiu savo mokinių žaidimu, o lyderis Benas Brazinskas su nuoširdžia šypsena spaudė rankoje vieną iš pirmųjų savo medalių. 
      Finale 2C klasė šventė užtikrintą pergalę, rezultatu 4:0 nugalėdami 2E komandą. Vicečempionų gretose (mokytoja Jolanta Gurskaitė) aktyviu ir naudingu žaidimu išsiskyrė Vakaris Dinda. Čempionų mokytoja Daiva Matačiūnienė gyrė auklėtinius už pastangas ir nuostabų žaidimą. Tarp nugalėtojų rezultatyvumu ir tikslumu žibėjo Kevinas Žukauskas ir Kajus Purtikas.
 
Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos