Pamokos kitaip

  • Paskelbta: 2022-03-24
  • Kategorija: Renginiai
Kovo 18 dienos rytmetys įnešė naujų vėjų į mūsų progimnaziją. Pirmos ir antros pamokų metu marškinėlių kūrimo edukaciją išbandė 6b ir 6e klasių mokiniai, per trečią ir ketvirtą - 7a, vėliau - 7c ir 7d klasių mokiniai.
Ilgai laukta edukacija vyko progimnazijos aktų salėje prie veiklai paruoštų stalų. Marškinėlius pagal iš anksto sudarytą mūsų ūgių sąrašą atvežė edukacijos vadovės. Trafaretų temą visų klasių mokiniai rinkosi laisvai, pagal savo poreikius ir norus.
Kiekvienas, gavęs baltus marškinėlius, pradėjo rinktis patinkančius trafaretus. Buvo pakankamai sunku apsispręsti, kurio trafareto kiekvienas norėtume, bet po kelių akimirkų pagaliau pavyko išsirinkti. Į marškinėlių vidinę pusę, įdėję labiausiai patikusius trafaretus, ėmėmės juos vedžioti su juodu flomasteriu, kuris yra skirtas tekstilei. Galiausiai atėjo turbūt visų labiausiai laukta edukacijos dalis – marškinėlių spalvinimas. Išsirinkę  patinkančias flomasterių spalvas, leidome savo nuotaikingai vaizduotei tapti realybe.  
Smagiosios edukacijos pabaigoje visi turėjome savo rankomis aplikuotus ir specialiomis priemonėmis nuspalvintus marškinėlius, kuriais vilkėdami dalyvavome šaunioje fotosesijoje. Ši edukacija visiems patiko ir buvo įdomi: savo rankomis pagamintas rūbas yra išskirtinis ir pats mieliausias.
7 c klasės mokinė Margarita Petkevičiūtė

Autorius:
Margarita Pertkevičiūtė, 7c klasė

Nuotraukos:
Lina Kasperavičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos