STEAM ateities profesijose

  • Paskelbta: 2024-06-28
  • Kategorija: STEAM
     Štai ir prabėgo kupina įspūdžių STEAM stovyklos savaitė. STEAM mokymu siekiama didinti gamtos ir technologijos mokslų konkurencingumą ir skatinti mokinių domėjimąsi šiais mokslais.
    Įdomu,  ką nuveikėme? 
   Kelionę pradėjome tyrinėdami geometrijos principus, pasislėpusius po meninėmis išraiškos priemonėmis ir sukūrėme meno kūrinius.  Atradome energetikos ir technikos inovacijas Vilniaus Energetikos ir technikos muziejuje, dalyvavome 3D skaitmeninėje skenavimo edukacijoje. Spaustuvėje ,,Printėja'' sukūrėme savo asmenines užrašines, kuriose užrašėme vasaros tikslus. Kūrybiškumą išmėginome  3D pieštukų modeliavimo pagalba ir leidome fantazijai atsiskleisti. Komandinio darbo užduotys padėjo ugdyti bendradarbiavimo ir tarpusavio pagalbos įgūdžius. 
    Stovyklos metu didelį dėmesį skyrėme emocijų atpažinimui, komandos formavimui, tikslo siekimui. Galime pasidžiaugti, stovyklos dalyviai noriai įisliejo į veiklas, vieni kitiems padėjo,  išmoko įveikti iškilusius sunkumus ir neišsigąsti nesėkmių.  
   Vasarą pasitiksime išsiaiškinę, kas gi yra STEAM, kokios profesijos mūsų laukia ateityje ir kiek daug gali suteikti džiaugsmo bendradarbiavimas ir pasitikėjimas savo jėgomis.
 
Karjeros specialistė Dovilė Kazakevičienė 
Spec.pedagogė Audronė Bilydienė

Autorius:
Dovilė Kazakevičienė

Nuotraukos:
Dovilė Kazakevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas