Įteikti 8 klasės baigimo pažymėjimai

     2021 - 2022 m. m. Progimnaziją baigė 124 aštuntokai - jiems iškilmingo renginio metu buvo įteikti tai įrodantys pažymėjimai. 
     Pažymėjimų įteikimo renginys prasidėjo buvusių Progimnazijos mokinių kartu su visais šventės dalyviais atliekama Mokyklos daina "Prie beržų".  Smagu, kad didžiąją švetės dalį užėmė mokinių sveikinimai ir padėkos raštų įteikimai. Juos gavo mokiniai, kurie aktyviai dalyvavo rajono, respublikos ir tarptautiniuose konkursuose, laimėjo prizines vietas, stropiai vykdė mokinio pareigas ir mokėsi tik aukštesniuoju lygiu, negailėdami laiko atliko socialines pilietines veiklas. Progimnazijos direktorius padėkos raštus įteikė aštuntų klasių vadovėms, kurios ketverius metus nuoširdžiai rūpiniosi mokiniais. Renginio metu aštuntokai dalinosi prisiminimais apie metus, prabėgusius Progimnazijoje: nuo nedrąsaus vaiko iki pasaulį keisti pasiryžusio paauglio. Pagrindinė mokinių pranešimų tema - kiek smagių įvykių patirta per mokyklinius metus. Mokiniai dėkojo mokytojams, paliko simbolines atisiminimo dovanas Progimnazijos bendruomenei.
    Po pažymėjimų įteikimo ceremonijos skambėjo tradicinė "Sietuva", kuria mokiniai atsiveikino su vaikyste ir Progimnazija. Tai truputį liūdna, bet labai prasminga - mokiniams prasideda naujas etapas, nauji ieškojimai ir keliai. Linkime jiems sėkmės. 
Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos