Svečiuose ,,Maži milžinai"

  • Paskelbta: 2022-11-16
  • Kategorija: Renginiai
    Edukacinio turinio leidykla ,,Šviesa” nuosekliai kuria mokymosi sistemą visiems pagrindiniams dalykams, kad vaikams būtų įdomu mokytis, o mokytojams paprasta dirbti. Lapkričio 15 dieną Progimnazijos konferencijų salėje įvyko “Šviesos” leidyklos atstovės Ingos Šližienės ir Progimnazijos pradinių klasių mokytojų susitikimas. Jo metu buvo pristatyta nauja serija “Maži milžinai” (pagal atnaujintas BUP). 
      “Šviesos” leidyklos internetinėje svetainėje apie šią seriją  rašoma: ,,Nuosekliai kuriame mokymosi sistemą visiems pagrindiniams dalykams, kad vaikams būtų įdomu mokytis, o mokytojams paprasta dirbti. Naujosios mokomųjų priemonių serija„Maži milžinai“ atliepia naujausias švietimo tendencijas, atnaujintas Bendrojo ugdymo programas ir neuromokslininkų rekomendacijas, kuria vieningą patirtį, kuri palengvina mokymo(si) procesą: bendra navigacija, aiški ženklų sistema, vizualinis stilius, temų išdėstymo struktūra. 
Kurdami edukacinius sprendimus konsultuojamės su mokslininkais, naudojame inovatyvius metodus, kurie leidžia sutelkti dėmesį į kompetencijų ugdymą, reiškinių tyrinėjimą, tarpdalykinę integraciją. Serija „Maži milžinai“ kiekvienam mokiniui padeda pažinti save, ieškoti savo stiprybių (galių), jas lavinti ir auginti.Skatina mąstyti ir veikti atsakingai savo, kitų žmonių, artimos aplinkos atžvilgiu.  Šiame edukaciniame sprendime sukuriama vieninga vaiko patirtis, palengvinanti jam mokymosi procesą - atpažįstami, pasikartojantys elementai per įvairių dalykų ir klasių mokymosi priemones."
     Bibliotekos organizuotas susitikimas su vadovėlių rengėjais yra svabus, rengiantis diegti atnaujintą ugdymo turinį. 
                                                                           Bibliotekininkė Kristina Putnikienė

Autorius:
Kristina Putnikienė

Nuotraukos:
Kristina Putnikienė, "Šviesos" leidykla

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos