Aptarti mokslo metus vasaros peizažuose

  • Paskelbė : Lina Bartkevičienė
  • Paskelbta: 2024-07-01
  • Kategorija: Renginiai
      Progimnazijos koletyvas kiekvienais metais susiburia šauniam mokslo metų užbaigimui. Mokytojai ir administracija, pagalbos mokiniui specialistai ir mokytojo padėjėjėjai, administratoriai ir sekretoriai - visi kartu ieškome naujų įspūdžių pasirinktos krypties kelionėje. Šiemet - tai Biržų kraštas. 
    Kelionė į Biržus vasariškame Lietuvos peizaže neprailgsta: autobuse skamba juokas ir kolegiški pašnekesiai, o pro autobuso langus bėga pievos, laukai, miesteliai. Ką nors vertingesnio užmatęs į rankas mikrofoną ima eksursijos vadovas Aurelijus Balčiūnas - kiek žinių, kiek įdomių istorijų jis papasakoja, kol pasiekiamas kelionės tiklsas. Jo suplanuota kelionė su daugybe stotelių, kurios atveria vis naujus Lietuvos vaizdus: Kirkilų apžvalgos bokštas - jei norite kerinčio vaizdo iš viršaus, Karvės ola (smegduobė) - jei iš apačios, Asrtavo dvaras, Biržų pilis ir Biržų krašto muziejus - jei norite prisiliesti prie istorijos ir kultūros, pėsčiųjų tiltas per Širvėnos ežerą - jei visgi labiau traukia gamta, ir galutinė stotelė Rinkuškiuose - Biržų krašto gastronominiam paveldui įvertinti. 
     Gražūs Lietuvos vaizdai, turtinga istorija ir gastronomija kolektyvą suburia, atitolina nuo kasdienių rūpesčių, susikaupusių per mokslo metus, ir palydi į vasaros atotostogas. 
    Brangūs kolegos, gražios Jums vasaros, įspūdingų akimirkų, įkvėpimo, buvimo ten, kur labiausiai norisi, ten kur atsigauna širdis :)
                                                                                  Progimnazijos administracija

Nuotraukos:
Lina Bartkevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas