2020-2024 metų auditas

      ,,Prie beržų lyg mama ir kasmet vėl sava pasitinka mane mokykla…Tai ruduo, tai žiema, tai pavasario svaja…”,- skamba žodžiai iš mokyklos dainos. Ir iš tiesų - bėga lekia laikas per rasotas vasaros pievas, šaukdamas ketvirtokus į naujus tolius, į naujas patirtis, prie baltuojančių beržų, kur laukia naujas pagrindinės mokyklos laiko tarpsnis, nauji draugai, nauji pedagogai, nauji atradimai.
     Birželio 7 d. Kaišiadorių Vaclovo Giržado progimnazijos 116 ketvirtokų susirinko Kaišiadorių jaunimo centre “Mazgas” į ketvirtokų mokslo metų baigimo konferenciją ,,2020- 2024 metų auditas”.
      Konferenciją pradėjome progimnazijos daina. Nuoširdų sveikinimo žodį būsimiems penktokams tarė 2-3 klasių mokiniai Tajus, Markas ir Joris, kiek vėliau ir progimnazijos mokinių prezidentas Raigardas Kriugžda.
      Konferencijos metu penkioms ketvirtokų klasėms buvo įteikti balionai, tarytum naujo skrydžio simboliai, kuriuose slypėjo pristatymų eilės numeriai. Taip buvo atliktas ir pristatytas visų keturių metų veiklų ir pasiekimų auditas.
      Smagu buvo išgirsti, kiek daug  galima nuveikti ir pasiekti per ketverius pradinių klasių metus, kiek įvykdytų projektų, kiek dalyvauta konkursuose, kiek skaityta pranešimų, kiek suorganizuota renginių, netradicinių veiklų, kiek aplankyta įvairių nuostabių Lietuvos vietų ir kampelių. O kur dar nacionaliniai ar tarptautiniai pasiekimai, suteikti apdovanojimai ar diplomai…
      Kaišiadorių Vaclovo Giržado progimnazija didžiuojasi puikiai besimokančiais mokiniais ir sveikina baigus pradinio ugdymo programą aukštesniuoju lygiu. Tokių mokinių šiais metais buvo net 24. Džiaugiamės ir linkime jiems išlaikyti aukščiausius siekius ir tolimesnėse ugdymosi pakopose.
      Regis, maži vaikai, bet net ir mažais žingsneliais einant galima nueiti didelius atstumus ar pasiekti įspūdingus tolius, ypač jeigu tuos vaikus lydi atsidavę ir profesionalūs pedagogai. Progimnazijos direktorius Rojus Šadursas apdovanojo už pedagoginį profesionalumą, kūrybiškai organizuojamą ugdymo procesą, atsidavimą Mokytojo profesijai ugdant 2020-2024 m. mokinių laidas mokytojas Jūratę Šimienę, Liną Alionienę, Daivą Matačiūnienę, Aušrą Samoškaitę ir Jolantą Gurskaitę. Dėkojame mokytojoms už begalinę meilę savo darbui ir nepailstamą atsidavimą lydint mokinius pažinimo labirintais.
       Pavaduotoja Aušra Kudrevičienė, palydėdama 116 pradinių klasių mokinius į pagrindinio ugdymo pakopą, progimnazijos direktoriui Rojui Šadurskui ir pavaduotojoms Linai Bartkevičienei bei Miglei Balčiūnaitei Kazanavičienei,  įteikė spalvotas rožes, kurios simbolizuoja, kokie skirtingi ir nuostabūs yra ateinantys vaikai, kokie individualūs ir jautrūs, kokie džiuginantys, bet kartais ir slepiantys ,,dyglius” po gražiais žiedais. Taigi visi kartu linkime jiems didelės sėkmės ir lengvos adaptacijos penktoje klasėje.
     Visi kartu, visi bendrystėje, palaikydami, ištiesdami pagalbos ranką, paskatindami siekti, augti, einame vienu bendru pažinimo keliu -  kKurkime mokyklą visi kartu, kad būtų gera į ją sugrįžti.

 

Autorius:
Asta Paulauskienė

Nuotraukos:
Rasa Rimkuvienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas