2023 - 2024 m.m. refleksija

     Birželio 18 dieną baigiantis dar vieniems mokslo metams vyko svarbus renginys – 2023 – 2024 mokslo metų baigiamoji konferencija „185‘24“. Konferencijos tikslas – apibendrinti mokslo metus, išgirsti, kokie besibaigiantys metai buvo kiekvienai klasei, įsivertinti, kaip per metus užaugome ir patobulėjome.
    Džiugu stebėti, kaip kasmet tobulėja klasių pranešimai, kaip atsakingai ir kūrybingai jie yra ruošiami. Smagu stebėti laimingus mokinių veidus iš pavaduotojos Linos rankų sulaukus padėkų, diplomų, sertifikatų.
    2023 – 2024 mokslo metai mokslo atžvilgiu sėkmingiausi buvo penktokams - jie turi net keturis mokinius, kuriems konferencijos metu buvo įteiktos Auksinės padėkos už puikius mokymosi rezultatus. Šie mokiniai visus mokslo metus baigė mokydamiesi vienais 10 - tukais. Šeštų ir septintų klasių koncentruose buvo po vieną mokinį, kurių pastangos buvo įvertintos auksinėmis padėkomis. 
    Mokiniams taip pat buvo įteiktos padėkos už pasiekimus respublikos ir rajono olimpiadose, sporto varžybose, kuriose jie atstovavo Progimnaziją. Daugiausiai socialinių valandų surinkę mokiniai buvo apdovanoti žaliosiomis gerumo padėkomis bei padėkomis už pagalbą klasių vadovams.
   5 – 7 klasių mokiniams gražios vasaros linkėjo progimnazijos direktorius Rojus Šadurskas, mokinių prezidentas Raigardas Kriugžda. Muzikinius kūrinius dovanojo penktokės Skaistė Žemaitytė, Goda Barysaitė, Gustė Plančiūnaitė, vadovaujamos mokytojos Rasos Zaksienės, 8a klasės mokinė Gabija Kinderevičiūtė su mokytoju Česlovu Kriščiūnu ir nors trumpam sugrįžęs Juozapas Bernatonis, kuris įrodė, jog Progimnazija iš tiesų yra mokykla, į kurią norisi sugrįžti.
    Apibendrinant 2023 – 2024 mokslo metus galima teigti, jog jie buvo smagūs, pilni įspūdžių, džiugių akimirkų, atradimo džiaugsmų, mokinių ir mokytojų šypsenų. Už juos dėkojame visai Progimnazijos bendruomenei, linkime geros, saulėtos vasaros ir su nekantrumu lauksime naujų – 2024 – 2025 mokslo metų.
       Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Miglė Balčoiūnaitė - Kazanavičienė

Autorius:
Miglė Balčiūnaitė - Kazanavičienė

Nuotraukos:
Miglė Balčiūnaitė - Kazanavičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas