Progimnazijos šaškininkai tęsia tradicijas

         15 mūsų Progimnazijos jaunųjų šaškininkų ankstų ketvirtadienio rytą vyko į Vilnių, kur jų laukė kovingai nusiteikę Vilniaus sausio 13-osios progimnazijos pradinukai. Mūsų komandoje žaidė 12 pirmokų ir 3 antrokai. Varžovų tarpe buvo 8 pirmokai ir 7 antrokai. Vilniečių amžiaus patirtis nė kiek nesutrikdė mūsiškių. Mums pavyko laimėti 2 mačus, kituose trijuose pergalė atiteko varžovams ir nors bendras rezultatas varžovų naudai, esu patenkintas kaišiadoriečių žaidimu.
     Geriausiai iš mūsiškių sekėsi antrokams Dairui Surgautui, kuris pelnė 9 taškus iš 10 galimų, 8 taškus į komandos taupyklę įnešė antrokas Ainius Radzevičius ir pirmokės Luka Didjurgytė bei Liepa Čiumbaraitė. Po 6 taškus surinko Karina Bušmaitė ir Milda Tomkutė.
      Mūsų komanda buvo gražiai sutikta, žaidėjus pasveikino ir apdovanojo medaliais progimnazijos direktorė Nomeda Kasperavičienė. Turėjome progą kartu su vaikais prisiminti Laisvės gynėjų dieną. Tai jau ketvirtas mūsų progimnazijos ir Sausio 13-osios progimnazijos šaškininkų susitikimas - tad tradicijos tęsiamos...
        Nuotraukose – akimirkos iš susitikimo.
                                                                                     Romualdas Urmilevičius

Autorius:
Romualdas Urmilevičius

Nuotraukos:
Romualdas Urmilevičius

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos