Tolerantiška mokykla – saugi visuomenė

     Balandžio 7d. Klaipėdos Universiteto auditorijų ir konferencijų komplekse „Aula Magna“ vyko 10-oji tęstinė mokslinė mokinių konferencija „Tolerantiška mokykla – saugi visuomenė“, kurioje dalyvavo daugiau kaip 150 dalyvių iš įvairių Lietuvos miestų. Iš viso konferencijoje, buvo pristatyti net 26 pranešimai apie, mokinių nuomone, aktualias, kasdienėje aplinkoje kylančias problemas bei iniciatyvas, kurios skatina toleranciją visuomenėje.
    Mokinių komiteto atstovai, 8c klasės mokiniai: Ema Demenčiūtė, Juozapas Bernatonis ir Miglė Mordusaitė paruošė pranešimą tema “Veikli mokinių savivalda - stipri mokykla“. Pasiruošti konferencijai jiems padėjo mokinių savivaldos kuratorė Lina Kasperavičienė.
    Pristatytas pranešimas buvo nominuotas kaip „Daugiausiai palaikymo sulaukęs pranešimas“. Didžiuojamės ir džiaugiamės mūsų mokiniais: Ema, Migle ir Juozapu. Įgijome nemažai patirties, o be to, buvo įdomu sužinoti kuo gyvena kitų mokyklų bendraamžiai, kaip jiems sekasi spręsti su tolerancijos trūkumu susijusias problemas.
 
     Kviečiame skaityti mokinių parengtą pranešimą "Veikli mokinių savivalda - stipri mokykla" 

Autorius:
Lina Kasperavičienė

Nuotraukos:
Lina Kasperavičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos