Svajonių mokykla – graži, tvari, įtrauki

  • Paskelbta: 2023-05-22
  • Kategorija: eTwinning
      Dalyvaudami eTwinning projektuose mokiniai gauna įvairios patirties, įgyja žinių, tobulina savo kompetencijas ir... gauna dovanų. Ši dovana neįprasta, jos neišpakuosi, ją gali tik išgyventi. Tai Švietimo mainų paramos fondo prizas už laimėjimą konkurse „Geriausias Lietuvos eTwinning projektas 2022“. Užsiėmimo tema atliepia pernai metų eTwinning temą „Mūsų ateitis: gražu, tvaru, įtrauku. Mokyklos ir naujasis europinis bauhauzas“.
    Užsiėmimo tikslas – taikant dailės terapijos metodus skatinti vaikus per kūrybinę raišką atspindėti savo vidinį pasaulį: išgyvenamas emocijas, tarpusavio santykius su bendraamžiais, išreikšti savo norus ir svajones. Atlikdami individualias kūrybines užduotis „Saulės spinduliai“, „Mano inicialai“ ir bendrą kūrybinę užduotį „Mūsų svajonių mokykla“, mokiniai mokėsi reikšti savo mintis ir emocijas, stiprino pasitikėjimą savimi. Pristatydami grupės koliažus mokiniai įvardijo, kokia būtų svajonių mokykla – tai vieta, kur yra ir batutai, ir čiuožyklos, ir kulinarijos mokyklėlė, ir įvairaus maisto automatai ir t. t.
    Po užsiėmimo mokiniai džiaugėsi sužinoję apie dailės terapiją, geriau pažinę klasės draugus. Dėkojame Astai Kundreckaitei, MAK studijos psichologei, už smagiai praleistą laiką.
                     3a klasės mokiniai ir mokytoja Jūratė Šimienė

 

Autorius:
Jūratė Šimienė

Nuotraukos:
Jūratė Šimienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos