Mūsų tarptautinis spalvotas kalendorius

  • Paskelbta: 2023-03-27
  • Kategorija: eTwinning
     “Mokykla be sienų”... “Pasaulis pasiekiamas ranka”… “Esame planetos gyventojai”… Sparnuotos frazės, bet tokios tikros ir realios. Technologijos ir bendradarbiavimas keičia ir šiandieninę mokyklą, ir projektinę veiklą.
     4a klasės mokiniai ir mokytoja Asta Paulauskienė smagiai įsiliejo į dar vieną eTwinning tarptautinį projektą “Mūsų spalvotas kalendorius”. Projektas vykdomas su Turkijos, Graikijos, Kroatijos, Rumunijos, Lenkijos ir Lietuvos bendraminčiais.
      Mokiniai mokosi bendrauti ir bendradarbiauti anglų kalba, atlieka bendras veiklas, užduotis. Smagiai visi šokome, džiaugėmės bendrais internetiniais susitikimais, sveikinome vieni kitus savo kalba, siuntėme tikrus ranka rašytus laiškus ir sveikinimus savo draugams. Ir vis dar tebelaukiame atsakymų… Dalinomės atliktais darbais saugaus interneto tema ir, žinoma, kūrėme vieną bendrą kalendorių - koks ir buvo pagrindinis mūsų projekto tikslas.
      Tikslų galime išsikelti daug, darbų atlikti taip pat daug, bet smagiausia vis tik yra bendrystė, bendravimas, bendradarbiavimas, augimas ir mokymasis vieni iš kitų. Pasaulis yra ant mažo augančio žmogučio delno. Bendradarbiaujančių mokyklų pasaulis prasideda čia - eTwininng projektuose. Gal norite prisijungti ir jūs?

Autorius:
Asta Paulauskienė

Nuotraukos:
Asta Paulauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos