"Erasmus +" projektas progimnazijoje

     Džiaugiamės, kad Progimnazijos mokytojai turi galimybę tobulinti savo kvalifikaciją dalyvaudami Erasmus + projekte. Rugsėjo 14 – 17 dienomis anglų kalbos mokytoja Jovita Baubonienė dalyvavo ERASMUS + projekte „Allegroba“, kurio tikslas skatinti mokinių domėjimąsi anglų kalba.
     Trijų dienų stažuotė, kurioje dalyvavo Lietuvos, Italijos ir Ukrainos atstovai, vyko Sakartvelo mieste Kabuleti. Dalyviai lankėsi Ozurgeti miesto savivaldybėje, su miesto mere aptarė šalių švietimo situaciją. Kabuleti mieste lankėsi vietinėje mokykloje, kurioje ne tik stebėjo pamokas, bet turėjo galimybę pabendrauti su mokiniais, ragino juos tobulėti bei mokytis anglų kalbos. Mokytoja Jovita džiaugėsi, kad mūsų vaikai daug laisviau bendrauja anglų kalba nei sakertveliečiai.
     Trumpame (4 dienų) susitikime kartu su kolegomis iš Italijos ir Ukrainos mokytoja aptarė idėjas ir parengė planus kitam susitikimui, vyksiančiam spalio mėnesį, kurio metu Allegroba miesto šventės dieną kiekviena komanda pristatys savo šalį, jos tradicijas, o kartu dalinsis patirtimi bei motyvuos jaunuolius mokytis anglų kalbos.
    Šiame projekte Progimnazijos mokytoja ne tik pati kelia savo profesines kompetencijas, bet ir vadovauja visos Lietuvos komandai, dalyvaujančiai projekte.  Džiaugiamės mokytojos iniciatyvumu ir gebėjimu suburti žmones bendrai veiklai. Linkime sėkmės ateities darbuose.

Autorius:
Jovita Baubonienė

Nuotraukos:
Jovita Baubonienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos