Pirmieji įspūdžiai didelėje mokykloje

  Mokslo metai dar nespėjo pasibaigti, o ketvirtokai jau „matuojasi“ penktokų suolus. Jie jau vaikštinėja „didelėje“ mokykloje, apžiūrinėja kabinetus, pažindinasi su sutiktais mokytojais ir pagalbos mokiniui specialistais, jie netgi jau turi pirmąsias pamokas čia. Kur taip skuba, paklausite? Ogi skuba, nes labai laukia – tiek jie, tiek mes.
   Minėtos pirmosios pamokos buvo ne kokia matematika ar lietuvių kalba, nemanykit. Jos buvo kitokios – kartu su psichologe Aida ir socialine pedagoge Audrone apie tai, kas mes tokie esame, kokie užaugome, ko tikimės ateityje, ko bijome ir kaip planuojame su tomis baimėmis tvarkytis.
   Daug ką aptarėme, apkalbėjome. Artimiau susipažinome, šiek tiek vienas kitą prisijaukinome. Ir žaidimus žaidėme. Ne tik palakstėme, pasilankstėme, klupinėjome ar kitaip „išsidirbinėjome“, bet ir visi kartu, kaip komanda, kūrėme planus ir stengėmės kuo geriau ir greičiau gautą užduotį atlikti. Ir kas tas vienas kamuoliukas mums visiems ar upė pilna krokodilų, kai mes visi esame viena komanda – vienas už visus ir visi už vieną?!
    Jei ne viską skaitydami supratote, nieko tokio, kai kas tegul lieka mūsų su būsimais penktokais paslaptimi. O visa kitą galite išsiaiškinti nuotraukose :) 
Psichologė Aida Rakauskienė

Autorius:
Aida Rakauskienė

Nuotraukos:
Aida Rakauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos