3 - 4 klasių kasmetinis futbolo turnyras ,,ŽIOGAS”

     Dar vis gėrimės iš lėto besitraukiančios vasaros spinduliais, dar vis džiaugiamės puikiais orais, kurie kvieste kviečia išbėgti į pievas ir ten paieškoti dar nemiegančių žiogų ar patyrinėti jau  pradedančius rudenėti miškus… Vis tik rudenėja… O rudenį ,,futbolo žiogai” tikrai nemiega.
    Rugsėjo 24 dieną Kaišiadorių Vaclovo Giržado progimnazijos 3-4 klasių mokiniai dalyvavo kasmetiniame futbolo turnyre ,,Žiogas”. Įsimintiną ir aktyvią dieną mokiniams  padėjo sukurti visas būrys pedagogų ir trenerių, o ypač entuziastingieji Romas ir Andrius Jankauskai. Džiaugiamės glaudžiu bendradarbiavimu su Kaišiadorių švietimo ir sporto centru. Dėkojame sporto treneriams, progimnazijos pedagogams bei vieningai bendrų tikslų siekiantiem įstaigų vadovams.
     Šiemet turnyras kaip niekad buvo draugiškas. Visos klasės galėjo pasijusti tikrais futbolo profesionalais ir kovoti taip gerai, kaip tik galėjo tą dieną. Visos komandos buvo įvertintos už jų įdėtas pastangas, geranoriškumą, draugiškumą, sportinį azartą, o renginio pabaigoje buvo apdovanotos dalyvio taurėmis bei kamuoliais.
Nepakliuvę į komandos sudėtį ar tiesiog nepanorę joje dalyvauti mokiniai buvo pakviesti į kitas aktyvias sportines veiklas, estafetes, judriuosius žaidimus. Dėkojame fizinio ugdymo pedagogėms Gabrielei Ramanciuškei ir Ingai Banionienei už smagias aktyvias užduotis, kurios buvo diferencijuotos ir galėjo atliepti visų mokinių individualius poreikius. Smagu, kad prie renginio prisijungė ir 8c klasės mergaitės, kurios buvo tikros pagalbininkės mokytojoms ir vaikams, taip lavindamos ir savo organizacinius, bendradarbiavimo įgūdžius, tobulino ir plėtė kompetencijų ratą.  O tiems, kam ruduo jau ,,pasėjo” melancholijos grūdelius, galėjo ramiau ir ne tiek sportiškai aktyviai leisti laiką, o vadovaujami aštuntų klasių mokinių sukurti smagų, kūrybišką plakatą, palaikantį savo draugus. Kiekvienas galėjo pasirinkti veiklų ir aktyvumo sritis pagal savo poreikius, fantaziją ir galimybes.
     ,,Žiogas” nustraksėjo rudenėjančiomis pievomis, neaplenkdamas miesto stadiono. 3-4 klasių mokiniai aktyviai ir smagiai praleido dieną, tobulino sportinę, sveikos gyvensenos kompetenciją, o gal ir sužinojo naujų  futbolo šakos sporto vingrybių. Smagu leisti laiką kartu su bendruomene, kartu siekti tikslų, augti, patirti, o kartais ir draugiškai pasivaržyti.
     Dėkojame futbolo turnyro “Žiogas”  organizatoriams ir dalyviams. Su nekantrumu laukiame pavasarinio 1-2 klasių “Žiogelio” turnyro.

Autorius:
Asta Paulauskienė

Nuotraukos:
Gabrielė Ramanciuškė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas