Nuo žingsnių iššūkio iki ,,Comic Con Baltics” festivalio!

     Kaip smagu sulaukti gerų žinių ir dovanų! Už ką ir kodėl? Taigi apie viską iš pradžių...
    Progimnazija pavasarį prisijungė prie programėlės #walk15 skelbto žingsnių iššūkio SCHOOL DAY. Smagu, jog Progimnazijos bendruomenė šiame iššūkyje dalyvavo labai noriai ir, reikia pasakyti, įrodė, jog iš tiesų esame verti Aktyvios mokyklos statuso. Gegužės viduryje sulaukėme iššūkio organizatorių padėkos laiško, už mokinių susidomėjimą bei įsitraukimą. Atskirą padėką gavo anglų kalbos mokytoja Jovita, kuri ne tik dalyvavo žingsnių iššūky, bet ir laimėjo jame I - ąją vietą. Sveikiname mokytoją ir visą jos 8b klasę, kuriai organizatoriai dovanojo kvietimus į Comic Con Baltics festivalį. 
    Kupini džiugesio, mokiniai, lydimi mokytojos Jovitos, gegužės 25 dieną išvyko į Vilniaus parodų ir kongresų centrą „Litexpo", kuriame ir vyko šeštasis Comic Con Baltics festivalis. 
    Festivalyje apsilankę moksleiviai dalyvavo Linos Tagakt pristatyme „Nuc-Japonios iki komiksla“, filmo „Pietinia kronikas" pristatyme bei diskusijoje „The rise of virtual influencers: the story of nobody sausage“. Renginio metu moksleiviai taip pat turėjo galimybę iš arti susitikti su superherojais, susipažinti su naujausiomis technologijomis, kompiuteriniais žaidimais, išbandyti kitas pramogas. 
       Diena praskriejo žaibiškai. Visų veidus puošė šypsenos, o galvose dar ilgai kirbėjo gausybė minčių, apie smagias patirtis festivalyje. 
 
                                           Anglų kalbos mokytoja Jovita Liutkevičiūtė

Autorius:
Jovita Baubonienė

Nuotraukos:
Jovita Baubonienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas