Darbas kartu vardan bendro tikslo

     Balandžio 27 dieną vyko Progimnazijos administracijos, mokinių tėvų komiteto atstovų susitikimas su Kaišiadorių rajono policijos komisariato viršininku Jurgiu Ostromecku bei Kaišiadorių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininku Justu Lanka. 
    Valandą trukusio susitikimo metu buvo aptari svarbiausi klausimai, susiję su žalingų įpročių paplitimu tarp paauglių. Visos trys pusės diskusijos metu pasidalino savo pastebėjimais, nuogąstavimais, sunkumais, su kuriais susiduriama siekiant apsaugoti vaikus nuo žalingų įpročių. Buvo nuspręsta, kad tik tikslinga ir vieninga visų su paaugliais susijusių institucijų veikla leis pasiekti gerų rezultatų. Atsižvelgiant į tai, buvo nuspręstą pradėti glaudų Porgimnazijos ir Kaišiadorių rajono policijos komisariato bendradarbiavimą siekiant vykdyti efektyvią prevencinę veiklą, užkertančią kelią nepilnamečių žalingiems įpročiams. 
    Gegužės mėnesį Progimnazijos bei Kaišiadorių rajono policijos komisariato specialistai vykdys edukacines, švietėjiškas veiklas visų 1 – 8 klasių mokiniams. Birželio mėnesį bus suintensyvintas Kaišiadorių rajono policijos komisariato patruliavimas mieste ir nepilnamečių asmenų stebėjimas. Tikimės gražaus ir prasmingo bendradarbiavimo ir gerų rezultatų.
 
                Direktoriaus pavaduotoja Miglė Balčiūnaitė Kazanavičienė
 

Autorius:
Miglė Balčiūnaitė - Kazanavičienė

Nuotraukos:
Lina Bartkevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos