Edukaciniai konkursai „Olympis-2022“

  • Paskelbta: 2022-06-06
  • Kategorija: Konkursai
     Pavasario pirmąjį mėnesį Progimnazijos 1-4 ir 5-8 klasių mokiniai savo žinias pasitikrino dalyvaudami kalbų ir kitų mokomųjų dalykų edukaciniame konkurse „Olympis 2022 – Pavasario sesija“.
    Pagrindiniai konkurso tikslai: sudominti mokinius mokomuoju dalyku, skatinti mokinių mokymosi motyvaciją, pakartoti dėstomo dalyko medžiagą, suteikti mokiniams galimybę patikrinti savo žinias, nustatyti dėstomo dalyko temas, kuriose mokiniai turi sunkumų, lavinti darbo kompiuteriu įgūdžius, skatinti informacinių technologijų naudojimą ugdymo procese ir paįvairinti mokymosi procesą.
     Užduotys parengtos pagal mokymo programą, įvairaus tipo. Joms atlikti kiekvienam mokiniui buvo skirta 40 minučių. Kadangi konkursas vyko interneto svetainėje www.olympis.lt, tad dalyvauti jame buvo galima bet kuriuo mokiniams tinkamu metu. Po konkursų mokytojai turi galimybę peržiūrėti mokinių atsakymus ir nustatyti temas, kuriose jie turi spragų. Už dalyvavimą konkurse progimnazijos mokiniams įteiktos  padėkos, laimėtojams –diplomai, medaliai, visiems dalyviams įteikti „Olympis“ rašikliai. Prizai, medaliai, diplomai, padėkos, pažymėjimai ir tušinukai progimnaziją jau pasiekė ir džiugina mokinius ir juos ruošusius mokytojus.
     Kaišiadorių Vaclovo Giržado progimnazija užima 37 vietą iš 172 pagal mokinių pasiektus konkursuose rezultatus (diplomų gavimą, pažangumą, rezultatų procentalumą).
     Dėkojame mokiniams už puikius rezultatus, o mokytojams už mokinių paruošimą, padrąsinimą, paraginimą išbandyti savo jėgas konkursuose.
     Konkurso rezultatus galite rasti Olympis 2022 - Pavasario sesijos" rezultatai 
 
Užsienio kalbų metodinės grupės inf.
 

Autorius:
Gitana Valkavičienė, Lina Kasperavičienė

Nuotraukos:
Lina Kasperavičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos