"Gera buvo Jus aplankyti" - G.Skaistė

  • Paskelbė : Lina Bartkevičienė
  • Paskelbta: 2023-02-07
  • Kategorija: Aktualijos
    Vasario 6 d. Progimnazijoje lankėsi Finansų ministrė Gintarė Skaistė, jos patarėja viešiesiems ryšiams Hermantė Brandišauskaitė, Kaišiadorių r. meras Vytenis Tomkus su patarėju Tautvydu Krilavičiumi.
   Progimnazijos direktorius Rojus Šadurskas svečius pakvietė į kelionę laiku - nuo seniausių kabinetų ir įrangos iš 1978 metų į modernias erdves, įrengtas gavus finansavimą iš ES fondų ar Progimnazijos bendruomenės pastangomis (iš gautų pajamų). Direktorius akcentavo, kad kuriant ugdymosi erdves svarbu ne tik finansai, bet ir tai, kiek "įdėta širdies". Svečiams buvo pristatytos Progimnazijos gamtosauginė ir sveikos gyvensenos veiklos kryptys, o ekskursija po erdves baigėsi bibliotekoje - informacijos centre. Čia svečių laukė staigmena - mokinių pokalbių laida, kurioje užduodami provokuojantys klausimai apie mokykloje gautus dvejetus ar pastabas, apie drąsą sakyti tiesą ar jos nutylėjimo naudą. Laidą galite žiūrėti Progimnazijos facebook'o paskyroje. 
     Viešnagei baigiantis Ministrė pasirašė Progimnazijos svečių knygoje: "Nestokoti iki šiol buvusių idėjų mokyklos veiklos tobulinimui (...) Gera buvo Jus aplankyti".
 
                                                                 Direktoriaus pavaduotoja Lina Bartkevičienė

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos