Finišavo „STEAM-ukai sporte“

     Tai buvo nepakartojama įspūdžių, atradimų ir išbandymų vaikų dienos stovykla. Stovyklos dalyviai turėjo galimybę patirti naujų įspūdžių, patobulinti bendrąsias kompetencijas.
     Stovyklautojai atliko ne tik įvairius STEAM eksperimentus, tyrinėjimus ir atradimus, bet ir smagiai leido laiką įtraukiančiose stovyklos veiklose. Įsitraukė į interaktyvias STEAM ugdymu grįstas edukacijas, pritaikytas vaikams, kurie domėjosi pasaulio pažinimu, moksliniais eksperimentais, inžinerija ir technologijomis. Taip pat išmėgino savo jėgas greičio, miklumo žaidynėse. Stovyklautojai savo sumanumą patikrino interaktyviuose protmūšiuose.
     Daug įspūdžių stovyklautojams paliko neįprasčiausi  žygiai po Kaišiadorių apylinkes, išvyka į Vilniaus energetikos ir technikos muziejų, dalyvavimas interaktyvioje edukacijoje  ,,Diena elektrinėje“. Liko gražus prisiminimas iš „STEAM-ukai sporte“ stovyklos.
     Ačiū pradinių klasių mokytojoms, jų padėjėjoms ir šauniems stovyklautojams už šauniai kartu praleistą laiką. Visiems gražios vasaros, smagių ir saugių atostogų!
 
Stovyklos akimirkos
 
Stovyklos organizatoriai

Autorius:
Rasa Rimkuvienė ir Judita Ražanaitė

Nuotraukos:
Rasa Rimkuvienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos