VibeLift 2024 - kelionė į ateitį

      Gegužės 10 dieną 7a klasės mokiniai traukiniu vyko į Kauno Žalgirio areną, kur su tūkstančiais kitų jaunuolių iš visos Lietuvos dalyvavo jaunimo taip laukiamame festivalyje „VibeLift 2024“. Tai ne tik jaunimo motyvacinis festivalis, bet ir kelionė į ateitį. Festivalis skirtas įkvėpti ir motyvuoti jaunimą siekti tikslų, emocinio saugumo, finansinės gerovės ir karjeros.
    Arenoje tvyrojo nepakartojama energija, kurią kūrė smalsūs moksleiviai, nuomonės formuotojai, dainininkai, krepšininkai ir kt. Renginio svečiai dalijosi savo istorijomis, nueitu keliu, iššūkiais, įkvėpė moksleivius, skatino nebijoti siekti savo svajonės.
     Apie tai, kas vyko ant scenos, mokiniai prisimins dar ilgai. Vidas Bareikis su moksleiviais demonstravo dainos kūrimo procesą. Marijonas Mikutavičius su renginio dalyviais dainavo „Tris milijonus“. O dj nevykele visą jaunimą šokti pakvietė pagal „Aerobikos“ ir kitų hitų ritmą. Ir tai tik kelios iš daugelio moksleivių laukusių staigmenų.
    Nepamiršti buvo ir mokinius atlydėję mokytojai. Jiems vyko konferencija "Ateities įgūdžiai šiandien: kaip parengti moksleivį iššūkiams?"Mokytojai girdėjo pranešimus: ,,Inovatyvios mokymosi grandinės:kaip patarti mokiniui“, Skaitmeninio ugdymo įtaka svarbių įgūdžių kūrimui“, ,,Kritinis mÿstymas ir problemų sprendimas“, ,,Kaip išgyventi mokytojui, ruošiant mokinį dabarties ateičiai?“ ir kt.
      Ačiū organizatoriams už įsimintiną šventę, kurioje patobulinome įvairias kompetencijas!
                                                                                                Danguolė Klimašauskienė, 7a klasės vadovė 

 

 

Autorius:
Danguolė Klimašauskienė

Nuotraukos:
Danguolė Klimašauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas