Nuo šiaurės pašvaistės iki Venecijos

   Geografijos mokytoja Monika Klimavičiūtė ir 8 klasės mokiniai kviečia apsilankyti Progimnazijos bibliotekoje, kur yra pristatomi spalvingi lankstinukai. 
    Keliaujant bei lankant įvairius gamtos ir kultūros objektus dažnai į namus kaip atsiminimą parsivežame ir vieną kitą lankstinuką. Lankstinukas - tai vaizdingas ir trumpas informacijos pateikimas tam tikra tema, dažniausiai ant A4 formato lapo. 
   Besibaigiant mokslo metams aš, geografijos mokytoja Monika, ir mano mokomi 8 klasių mokiniai atliko projektinį darbą. Jo metu mokiniai susiskirstė grupelėmis bei pasirinko temą. Temos ribos - Europos žemynas. Tiesa, kūrybinės ribos nebuvo. Mokiniai sprendė patys, kokią informaciją pateiks. Kūrybiškai ieškojo pateikimo būdų. Rašė, lankstė, piešė, klijavo. Buvo kas spausdino 3D spausdintuvu. Baigę darbus, lankstinukus pristatė klasės draugams. Darbų būta įspūdingų, spalvingų, informatyvių. Temų įvairovė buvo nuo šiaurės pašvaistės iki Venecijos kultūros, nuo Baltijos šalių reljefo iki Estijos salų ypatumų.
   Norime dalintis informacija, žiniomis bei estetinių grožiu, dėl to kviečiame į Progimnazijos biblioteką pavartyti mūsų kūrinių.
                                   Geografijos mokytoja Monika Klimavičiūtė

Autorius:
Monika Klimavičiūtė

Nuotraukos:
Monika Klimavičiūtė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos