Kvietimas dalyvauti akcijoje „Mes galime būti Super herojai“

  • Paskelbė : Rita Žukauskaitė
  • Paskelbta: 2022-02-17

   Artėja prasmingiausios metų šventės, kai visi tampame šiek tiek geresni, jautresni, dosniau daliname savo dėmesį aplinkiniams. Tai laikotarpis, kuriam atidžiau ruošiamės, stebiname vieni kitus ir laimę teikiančiais dalykais norime dalintis su kitais. Kviečiu visus progimnazijos bendruomenės narius tapti super herojais! Kauno ir Santaros klinikų onkologinių skyrių palatos niekada nebūna tuščios, ten šventes sutiks besigydantys vaikai. Advento laikotarpiu ant palatų durų pakimba kojinės, kurias kiekvieną dieną reikia pripildyti džiaugsmu. Tapkime super herojais, dalinkimės gėriu ir dovanokime po stebuklingą dieną, onkologiniuose skyriuose šventes sutiksiantiems vaikams.
  Paramos ir labdaros fondas „Mamų unija” jau 7- erius metus Advento laikotarpiu, nuo gruodžio 1 d. iki gruodžio 24 d., organizuoja nykštukų apsilankymus pas sergančius vaikus. Kasmet reikia apie 2000 įvairių dovanėlių, o be gerų žmonių pagalbos tai surinkti būtų sudėtinga. Ligoniukai laukia smulkmenų, tokių kaip – pieštukai, knygutės, linksmos kojinės, vazelinai lūpoms, raktų pakabukai ir visokios kitos smulkmenos, kurios tikrai praskaidrins jų dieną.
   Progimnazijos foje (Paukštininkų g. 5) esanti dėžutė dovanėles talpins iki lapkričio 30 d., po to bus nuvežta ir saugiai pristatyta paramos ir labdaros fondui „Mamų unija“. Mes galime būti super herojais? Galime!

Visuomenės sveikatos specialistė Skaistė Kalvinskaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui