Pažink savo miestą ir karjeros galimybes

     Vasario 15  dieną kartu su 7c klasės mokiniais nuvykome į atsinaujinusį Kaišiadorių turizmo ir verslo centrą, kur mus šiltai  pasitiko direktorė Giedrė Streikauskaitė ir gidas Aurelijus Balčiūnas.  Kaišiadorių turizmo ir verslo centro pagrindinė veikla  yra informacinės pagalbos pradedantiesiems verslininkams teikimas, tad pristatymo metu mokiniai susipažino su verslo įstaigomis Kaišiadorių rajone, o savo žinais galėjo pademonstruoti  įvardydami verslo įmones pagal jų reprezentacinius logotipus.
    Direktorė G.Streikauskaitė pristatė Kaišiadorių TVIC pagrindines veiklos sritis, krašto verslinkus bei organizuojamus renginius. Gidas A.Balčiūnas pristatė Kaišiadorių atsiradimo istoriją, papsakojo apie žymiausias ir įdomiausias lankytinas vietas Kaišiadorių rajone bei organizuojamus žygius. Aptarėme Kaišaidorių kultūros sostinės titulą ir būsimus renginus.
    Kartais nesusimąstome, koks mūsų kraštas gražus, o dažnai ir nežinome, kur ieškoti informacijos. Mūsų mokiniai įsitikino, kad Kaišiadoriyse yra ką veikti! Dėkojame Kaišiadorių TVIC už informatyvų vizitą. 
 
                                         Karjeros specialistė Dovilė Kazakevičienė

 

Autorius:
Dovilė Kazakevičienė

Nuotraukos:
Dovilė Kazakevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos