Būti kartu svarbiausia

         Tradiciškai mokslo metams bėgant į pabaigą socialinė pedagogė Audronė ir psichologė Aida kartu su būreliu 5-6 klasių mokinių, lankančių socialinių – emocinių įgūdžių ugdymo užsiėmimus, vyko į edukacinę išvyką „Kūrybinės keramikos dirbtuvės“. Šį kartą smagi kompanija traukė į Pravieniškėse įsikūrusias keramikos dirbtuves. Mokiniai kartu su  dailininke - keramike Audrone Skarbaliūte ir Kaišiadorių švietimo ir sporto centro Neformaliojo ugdymo skyriaus metodininke Deimante Kuconyte – Būdeliene mokėsi lipdymo meno: gamino savo pirmuosius darbelius iš molio.
    Gamtos apsuptyje įsikūrusiose dirbtuvėse mokiniai ne tik džiaugėsi kūrybine laisve ir galimybe išmėginti keramikos lipdymo meną, tačiau lavino bendravimo, bendradarbiavimo, socialinius bei emocinius įgūdžius.
       Po smagios edukacinės veiklos mokiniai, palikę savo darbelius džiūti džiaugėsi bendrais priešpiečiais lauko žaidimų aikštelėje. Nė motais buvo lietaus negailėjęs oras! Maistas gamtoje, po gerų dienos įspūdžių buvo skanus, o nuotaika puiki! Visi vienbalsiai nutarė, jog svarbiausia būti kartu.
       Svarbu paminėti, kad keramikos mokiniai dar tikrai nepamirš, nes prasidėjus naujiems mokslo metams keliaus pas Audronę Skarbaliūtę savo darbelių glazūruoti, o paskui dalyvaus parodoje Kaišiadoryse.
 
Gražios mokslo metų pabaigos linkėdamos,
Socialinė pedagogė Audronė ir psichologė Aida

Autorius:
Audronė Bilydienė

Nuotraukos:
Aida Rakauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas