Finišavo Kalėdų istorijos

     Lietuvoje vyksta daug įvairių skaitymo skatinimo akcijų „Tėčiai ir mamos skaito vaikams“, „Seneliai skaito anūkams“... Bet Kalėdos - stebuklų metas, ir vieną stebuklą progimnazijos biblioteka kartu su pradinių klasių mokiniais ir mokytojais sugalvojo padovanoti tėveliams, globėjams, seneliams, mokytojams, progimnazijos administracijai, draugams bei svečiams.
    Skaitymo skatinimo ir viešo kalbėjimo projekte „Kalėdų istorijos jums“ norą dalyvauti pareiškė didelis mokinių skaičius. Klasėse vyko atrankos, kas gi viešai, prieš kamerą, pasitelkiant įgarsinimo įrangą atstovaus klasę, skaitydami istorijas? Istorijų filmavimai vyko dvi savaites įvairiose šventiškai papuoštose progimnazijos erdvėse. Ir štai 28 mokiniai iš 1- 4 klasių mūsų progimnazijos FB paskyroje dovanojo JUMS Bruno Ferrero gražiausias KALĖDŲ ISTORIJAS!
     Šios istorijos sulaukė tūkstantinių sekėjų peržiūrų, pagyrimų, bendrinimų, „like“.
     Kartu su mokiniais, mokytojais, administracija, tėveliais ir visa progimnazijos bendruomene bei svečiais džiaugiamės projekto rezultatu ir didžiuojamės bei dėkojame  mūsų pradinių klasių mokiniams už jų drąsą, entuziazmą, gebėjimus skleisti gėrį, norą skaityti bei dalintis juo su kitais. Tikimės, kad šis mūsų pilotinis projektas turės tęstinumą...

 

Autorius:
Rasa Rimkuvienė

Nuotraukos:
Rasa Rimkuvienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos