Ką kalba kandidatai į Mokinių prezidentus?

     Rugsėjis Progimnazijoje labai intensyvus mėnuo. Regis vos sugrįžome į klases, o veiklos, vejančios viena kitą taip įsuko, jog nepastebėtai prabėgo pirmasis naujų mokslo metų mėnuo. Artėjanti rugsėjo pabaiga Progimnazijos bendruomenei labai svarbus metas, kada turi būti išrinktasis naujasis MOKINIŲ PREZIDENTAS. Šiais mokslo metais į Progimnazijos mokinių prezidentus kandidatuoja keturios šaunios mokinės - Liepa Meilutytė 7b klasės mokinė, Liepa Ušinskaitė 7b klasės mokinė, Luknė Banevičiūtė, 8a klasės mokinė ir Gabrielė Janonytė 8d klasės mokinė. 
   Merginos rugsėjo mėnesį aktyviai vykdė rinkiminės kampanijos veiklas: rengė savo veiklų programas, susitikinėjo su rinkėjais, prisistatymus apie save transliavo socialiniuose tinkluose ir, žinoma, visos kartu susitiko kandidatų į mokinių prezidentus debatuose. Reikia pasakyti, jog tokių stiprių kandidatų debatų Progimnazijoje jau nėra buvę kurį laiką. Profesionaliai paruošti pranešimai, išsamios veiklų programos, diplomatiški atsakymai į netikėčiausius klausimus visiems paliko puikų įspūdį ir pasididžiavimo jausmą. Visos keturios merginos - puikus lyderystės pavyzdys. 
     Drąsiai galima teigti, jog nepaisant to, kuriai kandidatei rugsėjo 27 dieną nusišypsos fortūna, Progimnazijos bendruomenė galės džiaugtis ir puikuotis puikia 2024 - 2025 m.m. mokinių prezidente. 
    Dėkojame visoms kandidatėms už jų ryžtą ir drąsą. Linkime kuo didžiausios sėkmės rinkimų dieną, o Jus visus, kurie dar to nepadarėte, kviečiame susipažinti su kandidatėmis ir jų numatytomis veiklų programomis. 
 
                                                       Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Miglė Balčiūnaitė - Kazanavičienė

Autorius:
Miglė Balčiūnaitė - Kazanavičienė

Nuotraukos:
Miglė Balčiūnaitė - Kazanavičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas