Mes maži, bet vieningi

   BMK išmanioji mokykla dar vasaros pabaigoje socialiniame tinkle Facebook paskelbė konkursą tyrinėjimo staliukui laimėti.
   Tyrinėjimo staliukas – tai priemonė, kurios panaudojimo galimybės beribės: tai ir labai puikus pagalbininkas su vaikais atliekant įvairius eksperimentus, ir grupėje žaidžiant su smėliu ar kitomis biriomis medžiagomis, ir kuriant daug netvarkos paliekančius kūrybinius šedevrus, o prireikus ir puikiai atlieka namelio vaidmenį, kai kuriam nors jaunajam tyrinėtojui norisi pasislėpti. Šiame konkurse nugalėti galėjo net dvi darželio grupės (ar mokyklos klasės), tačiau norint pretenduoti į prizą, reikėjo atlikti užduotį - įkelti nuotraukas ir parodyti, kaip kūrybingai vaikai tyrinėja pasaulį ir didžiausio palaikymo (paspaudimų „Patinka“) sulaukusios grupės skelbiamos nugalėtojomis. Prie konkurso prisijungėme likus vos parai iki jo pabaigos, tačiau nepasidavėme ir labai norėdami laimėti pasitelkėme į pagalbą ne tik „Kodėlčiukų“ grupės vaikučių tėvelius, Antakalnio bendruomenę, bet ir savo artimuosius bei draugus.
    Labai džiaugiamės, kad mums pavyko suvienyti tiek daug žmonių ir visi kartu mes pasiekėme tikslą – laimėjome tyrinėjimo staliuką. Labai dėkojame BMK išmaniajai mokyklai už organizuotą konkursą ir mūsų nuostabiai palaikymo komandai!
                                                                                                                        IUG mokytoja Vilija Kudrevičiūtė
Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos