Įvertino

  • Paskelbė : Lina Kačiulienė
  • Paskelbta: 2020-07-01
  • Kategorija: eTwinning

Šiais mokslo metais nuo spalio mėnesio mūsų klasė dalyvavo labai įdomiame ir naudingame eTwinning projekte „Keep for the future“, skirtame gamtosaugos temai. 

Ką mes veikėme? Susipažinome su projekto partneriais, kūrėme ir dalyvavome projekto logo konkurse, gaminome žaislus iš atliekų, siuvome pirkinių krepšelius iš senų medžiagų, juos dekoravome ir netgi ėjome į parduotuvę apsipirkti.

Prasidėjus karantinui domėjomės, kaip saugoti ir taupyti vandenį, kitus gamtos išteklius. Kūrybiškai pažvelgėme ir atėjusį pavasarį. Mokiniai sukūrė virtualią parodą „Gamta – tai menas!“ naudodamiesi gamtine medžiaga.

Gegužės mėnesį dalyvavome bendroje projekto mokytojų ir mokinių video konferencijoje ir aptarėme projekto sėkmes. Sukūrėme bendrą projekto dainą, elektroninę knygą apie gamtosaugą.

O viską vainikavo gautas eTwinning Kokybės ženklelis, kuris reiškia, kad kokybiškai įgyvendinome projekto veiklas ir mūsų projektas pasiekė tam tikrą nacionalinį ir Europos standartą. Labai džiaugiuosi mūsų klasės bendruomenės sėkme.

4f klasės mokytoja Jūratė Šimienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos