Išdalinti čempionų medaliai

     Sausio 27 dieną ilgosios pertraukos metu įvyko vieni svarbiausių 5 – 6 klasių mokinių apdovanojimų. Kiekvienais metais fizinio ugdymo mokytojai paskelbę tarpklasinių kvadrato varžybų pradžią progimnazijoje „užkuria“ tikrų tikriausią, daugiausia emocijų, ašarų ir šypsenų sukeliančią intrigą.
     Progimnazijos mokiniams kvadrato varžybos yra vienas svarbiausių, o gal ir pats svarbiausias įvykis. Visada šių varžybų laukiame su nekantrumu ir šiokiu tokiu nerimu. Visada džiaugiamės su laimėjusia komanda ir liūdime su pralaimėjusia. Tačiau svarbu paminėti, jog kvadratas – ne tik žaidimas. Po varžybų visada turime daug ir ilgų pokalbių su mokiniais, kurių metu mokomės ne džiaugtis laimėjimu, bet ir gerbti varžovą bei mokytis pralaimėti. Už kantrybę ir atkaklumą dėkojame fizinio ugdymo mokytojams, kurie ilgųjų pertraukų metu mokinius įtraukia į aktyvias veiklas ir atitraukia nuo išmaniųjų telefonų ekranų.
     Šiais metais medaliai III vietą tarpklasinėse kvadrato varžybose iškovojo 5d ir 6a klasių komandos. II vietos laimėtojais tapo 5c ir 6d klasių komandos. Kvadrato varžybų čempionais 2023 metais tapo 5b ir 6b klasių komandos.
     Didžiuojamės aktyviais ir sportiškais progimnazijos mokiniais. Sėkmės ir dar daugiau medalių linkime ateityje.
                                                  Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Miglė Balčiūnaitė - Kazanavičienė

Autorius:
Miglė Balčiūnaitė - Kazanavičienė

Nuotraukos:
Miglė Balčiūnaitė - Kazanavičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui