Progimnazija laukia būsimų penktokų

  • Paskelbė : Lina Bartkevičienė
  • Paskelbta: 2024-05-07
  • Kategorija: Aktualijos
    Pavasariui įsibėgėjant pradedame galvoti apie ateinančius mokslo metus. Ketvirtokų tėvams atsiranda dar vienas rūpestis - vaikui baigus pradinio ugdymo programą laukia pokyčiai. Jei vaikas jau mokėsi progimnazijoje, tėvai žino šios ugdymo įstaigos tvarkas ir susitarimus, taigi pasikeis tik ugdymo organizavimas: nauji dalykai, nauji mokytojai, naujas pastatas, nauji klasės draugai. Jei vaikas mokėsi kitoje mokykloje, pokyčių bus daugiau. Vaikui augant pokyčiai neišvengiami ir dažniausiai jie nesunkiai įveikiami, o kad pokyčiai negąsdintų, labiausia padeda žinojimas, kas bus ir ko galima tikėtis.
      Būsimų pentokų tėvai, perskaitykite aplinkraštį, jame rasite pagrindinę informaciją apie mokymąsi penktoje klasėje. Dėl konkrečios klasės mokytojų informacijos neteikiame, nes paskutinės mokytojų paskirstymo detalės paaiškėja tik prieš pat rugsėjį. Informaciją apie būsimus klasių vadovus rasite aplinkrašyje. 
 Jei Jūsų vaikas nebuvo mūsų Progimnazijos mokinys, paskaitykite ir lankstinuką apie progimnaziją, gal tai padės apsispręsti tapti Progimnazijos bendruomenės nariais. 
                                    Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Lina Bartkevičienė
Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos