O kur 8 toliau?

    Sparčiai artėjame prie mokslo metų pabaigos, o tai reiškia, kad dar viena aštuntokų laida paliks progimnaziją. Siekdami suteikti daugiau pasitikėjimo savo jėgomis bei informuoti dėl tolimesnių  ugdymosi galimybių surengėme informacinį renginį: ,,O kur 8 toliau?". 
   Aštuntokai turėjo uniklalią galimybę vienoje vietoje išgirsti ugdymo įstaigų pristatymus ir aptarti tolimesnes ugdymosi galimybes. Renginį atidarė direktoriaus pavaduotoja ugdymui Lina Bartkevičienė, kuri palinkėjo aštuntokams atrasti savo karjeros kelią. Kaišiadorių kultūros centro direktorės Linos Brazionienės motyvacinė kalba buvo jautri ir įkvepianti.
   Tolimesnes mokymosi galimybes pristatė šių įstaigų atstovai: Antano Baranausko gimnazija, Elektrėnų profesinio mokymo centras, Palomenės pagrindinė mokykla, Žiežmarių gimnazija, Algirdo Brazausko gimnazija, Vilnaus komunalinių paslaugų Kaišiadoriaus skyriaus mokykla. Aštuntokai suprato, kad labai svarbu žinoti visas galibybes, kad jaustumeisi drąsiai planuodamas savo ateitį. 
    Renginio moderatorės Gabrielė Janonytė ir Raimonda Zaksaitė aštuntokams palinkėjo sėkmingai užbaigti mokslo metus ir pasinerti į naujus karjeros tolius. 

Autorius:
Dovilė Kazakevičienė

Nuotraukos:
Dovilė Kazakevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos