Pokštas ar saldainis?!

  • Paskelbta: 2022-11-05
  • Kategorija: Renginiai
     Kasmet artėjant lapkričio mėnesiui pasigirsta svarstymų: švęsti Heloviną ar ne? Tikriausiai vienos nuomonės nėra. Progimnazijoje renkamės Heloviną minėti, nes tai būdas ugdyti vaikų kūrybiškumą, komandinio darbo, bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžius, susipažinti su įvairiomis kultūromis ir tradicijomis. 
     Nors Helovinas minimas spalio 31 dieną, progimnazijos mokiniai ir mokytojai šią dieną pasitinka kiek anksčiau – paskutinę dieną prieš rudens atostogas. Šiais metais spalio 28 dieną visus atėjusius progimnazijos fojė pasitiko tradicinis Helovino užrašas „Pokštas arba saldainis” bei du nauji personažai – juodasis ir baltasis vaiduokliai. Progimnazijos erdvėse “skraidė” šikšnosparniai ir pakampėmis cypsėjo pelės. Ar tai kėlė baimę? Anaiptol! Visi puikiai nusiteikę kibo į mokslus ir bandė atpažinti draugus ir mokytojus pasislėpusius po Helovino kostiumais.
     Tradiciškai „baisiausia“ metų švente laikomas Helovinas mūsų Progimnazijoje suskamba smagiu atostogų akordu, nes po darbingos dienos linksmi persirengėliai susirenka pašėlioti pirmoje mokslo metų diskotekoje.
     Džiaugiamės savo vaikų ir mokytojų kūrybiškumu - kuriant Helovino kostiumus, bei bendradarbiavimu - puošiant progimnazijos erdves.
     Laukiame visų pailsėjusių, su dviguba energija ir pilnomis galvomis idėjų grįžtančių po atostogų!
                                  Mokinių komitetas

Autorius:
Miglė Balčiūnaitė - Kazanavičienė

Nuotraukos:
Miglė Balčiūnaitė - Kazanavičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos